Team Bronsonn

Gerbrand van Ommen - Managing Partner / Consultant
Het werken op het snijvlak van de doelstellingen en cultuur van organisaties enerzijds en daarnaast de drijfveren en competenties van vakmensen blijft verrassend. Waar is de opdrachtgever nu echt naar op zoek? Wat zijn de talenten, ambities en waarden van de professional? En waar kunnen wij, als Bronsonn Recruitment, een bijdrage leveren? Gezamenlijk met collega’s bezig zijn met het begeleiden van professionals en het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen blijft bijzonder en uitdagend werk.

Iris Groeneveld - Recruiter
Vanuit de opleiding Human Resource Management in Rotterdam, ben ik in augustus 2017 gestart bij Bronsonn. In contact komen met mensen, een groot netwerk bouwen, maar tegelijkertijd ook oog voor commercie hebben is wat de functie als Recruiter zo interessant maakt. Ik geloof dat een goede werknemer meer is dan de diploma’s die hij/zij heeft behaald. De uitdaging voor mij is om op basis van een koud document (als een cv), de perfecte kandidaat te selecteren en zijn/haar verhaal tot leven te laten komen in een gesprek. Ik ben een teamplayer en kan echt genieten van de successen die we met elkaar behalen. Bronsonn is aan het groeien en ik hoop bij te kunnen dragen aan de verdere groei. In mijn privéleven haal ik veel plezier uit dansen, snowboarden, duiken en daarnaast houd ik heel erg van reizen.

Erica Lock - Adviseur Assessments
Mijn interesse ligt bij mensen en bij wat hen motiveert en uniek maakt. De combinatie van een psychologische en juridische achtergrond geeft mij de mogelijkheid professionals en organisaties in een breder perspectief te plaatsen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging mijn kennis en ervaring zo in te kunnen zetten voor het beste resultaat voor onze klanten. Naast mijn werkzaamheden zet ik me graag in voor onderwijs- en welzijnsorganisatie en geniet ik van hardlopen en literatuur.

Koenraad Hovens Greve - Medewerker Backoffice
Sinds juni 2016 ben ik het team van Bronsonn Recruitment komen versterken als Medewerker Backoffice. In deze functie verzorg ik de administratieve verwerking bij sollicitatieprocedures en biedt ondersteuning bij verschillende administratieve en financiële werkzaamheden. Mijn achtergrond ligt op het gebied van informatiemanagement. Door mijn achtergrond wil ik mij inzetten voor een optimalisatie van alle administratieve procedures en beschikbare informatie binnen Bronsonn.
Naast mijn werkzaamheden voor Bronsonn ben ik ook politiek actief in de gebiedscommissie van Rozenburg. Hier zet ik mij samen met mijn mede-commissieleden in voor de belangen van de Rozenburgers.

Maaike Steenbergen - Online Marketeer
Ik krijg kriebels en word gelukkig van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de online marketing! Ik heb passie voor het marketing- en communicatievak en vind het super leuk en interessant om theorie toe te passen in de praktijk. In augustus 2015 heb ik mijn opleiding ‘Communicatie’ afgerond op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn baan bij Bronsonn ben ik topsporter. Ik speel korfbal en dit doe ik zowel in het Nederlands team als bij PKC/SWKGroep uit Papendrecht. Zowel in het korfbalveld als op de werkvloer ben ik een echte doorzetter, een teamplayer en kan ik genieten van mijn eigen en van andermans successen.